0785202592
Home » Despre noi

   Sub numele de D.A.T Accounting  veti regasi o echipa de specialisti cu experienta relevanta, dornici si pregatiti sa vina in intampinarea diverselor situatii cu care va confruntati, prin oferirea unor solutii individualizate, pentru a garanta si sustine cresterea succesului si a performantei afacerii pe care o conduceti, aceasta fiind de fapt obiectivul si finalitatea serviciilor oferite de noi.

Misiune

Furnizam siguranta, claritate si predictibilitate clientilor nostri in luarea deciziilor.

Sustinem antreprenorii sa isi dezvolte afacerile si le oferim dincolo de contabilitate - consultanta bazata pe analiza financiara, cunoasterea fiscalitatii si pe cunostiinte de management strategic.

Viziune

Interesele clientului reprezinta o prioritate, motiv pentru care activitatea noastra este orientata in permanenta pentru imbunatatirea si perfectionarea activitatii acestuia.

Prin angajamentul nostru pentru calitate, orientare catre client si profesionalism, vrem sa fim cea mai buna alegere  in ceea ce priveste serviciile fiscale si de contabilitate financiara.

Valori

Angajatii nostri dau valoare companiei si participa in mod esential la succesul acesteia, fiind impreuna responsabili pentru indeplinirea misiunii noastre. 

Totodata principale valori aflate la baza indeplinirii activitatii noastre profesionale sunt integritatea, flexibilitatea, obiectivitatea, confidentialitatea, transparenta si inovatia

 
0785.202.592
Telefon si whats up
( Expertul tau in cifre)
D.A.T  Accounting

Cifrele conteaza

500+
Bilanturi depuse
50+
Evidenta salariati
1+
Parteneri
10000+
Anual
 Echipa D.A.T Accounting 
offer01
Servicii in CLOUD

Va punem la dispozitie un spatiu virtual, astfel incat sa puteti urca si descarca documentele dumneavoastra fara efort.

offer02
Suntem mereu disponibili

Orice problema ai intampina suntem mereu langa tine si vom gasi rezolvare favorabila la orice problema.

offer03
Inovatie si adaptibilitate

Ne adaptam si gasim solutii personalizate pentru fiecare companie.